Vine vara, bine imi pare!

Teoretic e deja vara, practic inca asteptam canicula, iar in timp ce o asteptam trebaluim prin coffee shop si creem cateva bauturi reci, prefect for za hot weather.

Am deschis shop-ul pe 1 august 2014, iar vedeta sezonului cald a fost de departe tea-lemo (o combinatie intre infuzie, lamaie, sirop de zahar si gheata).In al doilea an in schimb, desi am beneficiat de o vara caniculara, in top s-au aflat produsele pe baza de cafea fie ele calde sau reci. “We love you for the coffee you make!”, asta ni s-a spus toata vara, and coffee we made!

Anul acesta incercam ceva nou: am achizitionat un mixer to`ma de departe, de pe plajele Greciei si de cateva zile ne jucam cu retetele astfel incat sa obtinem gustul perfect. Vom avea trei poduse pe baza de espresso, doua pe baza de brew si un produs surprizaaaa ( it’s bubbly, fresh and delicious).

Espresso freddo

Ce anume e un espresso freddo?

Un espresso dublu (40 ml) ce impreuna cu gheata este ametit in mixer de face spuma de doua degete, sau cel putin asa il descriu eu. Potrivit pentru cei care adora aromele bine pronuntate ale unui espresso, ale unui aeropress, de data aceasta rece.

01

Cappuccino freddo

Of course ca avem o bautura pentru iubitorii de flat white, cappuccino sau latte si acesta este cappuccino freddo. Un espresso dublu rece, peste care adaugam o crema densa si racoritoare de lapte. Un alint al simturilor, al diminetilor racoroase si al week-end-urilor fierbinti.

05

Espresso tonic

Andrei si Cosmin sunt fani ai acestei bauturi, am putea spune ca “au toate albumele”. La cererea fanilor am introdus si aceasta bautura pe baza de un espresso, turnat peste tonic cu gheata. Aciditate crescuta, racoritor si bubbly , il consider perfect pentru inceputul unei nopti lungi de vara.

02

Cold V60 and Cold Kalita

As I told you at the beginning vom mai avea si bauturi reci pe baza de brew, mai exact Cold V60 si Cold Kalita. Ambele sunt metode de pour over, obtinandu-se o bautura clara, echilibrata, musai racoritoare si care ne va tine activi pe tot parcursul unei zile caniculare.

10548129_10152588154901870_4488051522578571358_o

As for the end va las cu gandul la bautura supriza a verii, don’t forget it’s bubbly, foamy, refreshing, of course delicious and 100% specialty coffee.

Comănica

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *