15 ani de oameni minunați și cofeinizați

romsoft cat jassyro

Din primul moment in care am deschis usile shop-ului am considerat ca fiecare client ce ne paseste pragul ne este prieten. Inca imi aduc aminte de prima persoana, o domnisoara roscata (sorry i-am uitat numele) super simpatica, careia Ernest i-a povestit despre cafea si care a ramas cu noi inca cateva ore la povesti pe trepte. A revenit ulterior pentru a-si lua “la revedere!”, urma sa se mute in Irlanda. Asa am reusit noi sa ne inconjuram numa’ de oameni frumosi, pe principiul cine se aseamana se aduna.

Cand cei de la RomSoft au venit cu propunerea de a-si sarbatori aniversarea impreuna cu noi, ni se umplura inimile de bucurie. Astfel doua zile ne-am distrat, am pregatit doua bauturi unice, am postat poze haioase cu mesaje geniale si… ce ai zice sa citesti, ce au avut ei de zis despre eveniment?

La sfârșitul anului 2016 echipa RomSoft a împlinit 15 ani. Dacă e mult sau puțin, depinde din ce unghi privești lucrurile. Când te uiți în urmă la cum s-a format echipa, la cum ne-am crescut unii pe alții, la tot ce am învățat și am creat împreună, ai de povestit o viață. Dar atunci când lucrezi într-o industrie fluidă, cu evoluție rapidă cum e IT-ul, realizezi că 15 ani reprezintă abia încălzirea. Avem în față multe provocări, și mai mult de învățat, și mai mulți oameni faini cu care să lucrăm. Totuși, pentru că 15 e o cifră rotundă și oarecum o cifră a maturității, am stat și ne-am făcut un bilanț și ne-am dat seama că oricât am fi noi de « agile », « smart » sau « extreme », în fiecare zi, există un lucru care ne face și mai și: o cafea bună ♥.

La sfârșitul anului 2015 chiar făcusem un calcul, câte cafele se consumă la RomSoft într-un an, și am ajuns la o cifră aproximativă de 11.000 de cafele. În 2016 sigur au fost mai multe pentru că s-a mărit considerabil și echipa.

Sărbătorind cu cea mai bună cafea din oraș

Așa că ne-am zis, ce mod mai potrivit de a celebra decât la o cafea bună. Și când ne-am uitat la ceea ce oferă orașul nostru în materie de cafea bună, dar și la propriile noastre preferințe, a rezultat că cea mai bună cafea se găsește la Jassyro.

Pentru cei care nu știu încă, Jassyro s-a născut din pasiunea a doi oameni, Dana și Silviu. E un loc mic și intim, unde nu încap mai mult de 5 persoane odată, și de aceea de multe ori, clienții stau pe scări sau chiar în stradă. Când intri la ei, prima oară ești învăluit de mirosul de cafea proaspăt prăjită. Apoi, când îți vii puțin în fire, începi să observi micile detalii, ușile vechi de lemn, râșnițele antice, borcane cu dulcețuri, fursecuri ce stau cuminți sub clopote de sticlă… Fiecare obiect are povestea lui, toate la un loc alcătuind o lume fermecată, care amintește de primii exploratori ce făceau negoț cu boabele prețioase, aducându-le pe furiș de pe un continent pe altul, uneori cu prețul vieții. Jassyro e un loc cu o energie aparte, de stat la povești, de savurat licorile minunate și de legat prietenii cu oameni ca noi. Dar nu în ultimul rând, este o afacere locală, care, ca și RomSoft, se ghidează dupa principii sănătoase și sustenabile, unul din numeroasele motive care ne-au îmbiat către această colaborare.

Sortimente de cafea dedicate și mesaje tech-haioase

Cu aceste lucruri în minte, i-am invitat pe absolut toți cei care au avut nevoie de un push de energie pe parcursul zilelor de 9 și 10 Decembrie la Jassyro, să sărbătorească alături de noi. Maeștrii cafelei s-au întrecut pe ei, pregătind două rețete delicioase special pentru noi, numite sugestiv « The Bit White » și « Darkware » care au fost oferite din partea casei… de software RomSoft, tuturor celor care le-au trecut pragul și au fost curioși să le încerce. Pe parcursul celor două zile am tot asezonat cafelele băute cu mesaje care ne reprezintă ca IT-iști și cafengii. Și a ieșit o chestie tare nostimă. Categoric, la sfârșit eram un pic pe panta de « overdose » deși cu cafeaua bună se întâmplă un lucru ciudat, cu cât bei mai multă, cu atât ai mai bea.♥

Mulțumim Jassyro! Suntem onorați că ați intrat în jocul nostru și sperăm că ne vom reîntâlni la multe cafele și povești.

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *