Marius Ursache - Humans of Jassyro

Pe Marius, rar îl găsești pe acasă. Ba îi învață pe unii prin Australia, Polonia sau State, ba își mută biroul în Thailanda sau Sri Lanka, ba face pro bono prin Abu Dhabi.

Orice ar fi, el nu stă locului și acumulează o mulțime de knowledge. Omu’ e ca o enciclopedie de cunoștințe și de experiențe! We are having so much fun when he is around!

Like that time when: am aerisit un vin roșu într-un blender, sau am băut cafea pe un scăunel din Ethiopia, minunând-ne de dimensiunea accesoriului din buzele femeilor din zona respectiva. Si nu vă spunem nimic despre Peru.

După Silviu. aka Domnu’ Coman, el este omul pe care toată lumea îl iubește. Mereu acolo să ajute dacă poate, dornic să învețe din toate, always bringing goodies from trips și un prieten foarte drag.

Îi bun la casa omului!

Știe să prăjească cafea, dar să o și pregătească! Guess who taught him?

Îi place să bea brewed coffee și ori de câte ori avem origini faine în shop sau evenimente care implică degustatul cafelei, îi dăm de știre.

Tot el este cel care ne-a creat branding-ul. Ne-a tot observat el de-a lungul timpului și într-o zi ne-a arătat o prezentare cu noi. Cu ce reprezintă Jassyro din punctul lui vedere. Restul e istorie! Lui i se datorează meniul desenat pe peretele nostru și fețele alea haioase de pe pahare sau din ilustrații, care se îndeamnă la șotii.

Jassyro: – De ce Jassyro?

Marius: – Pentru că voi și ei!

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *