citadelofporn.com
https://bestporn4you.com kasey warner small tits bouncing.
www.sexshmex.com angels of cock will take you to heaven.

#maimultdecâtvorbe | Fii lumină pentru femei

Jassyro 8 martie #maimultdecatvorbe

La mulți ani, draga mea! Îți doresc să fii mereu conștientă și mândră de ce reprezinți! Îți doresc să iubești să fii iubită! Femeia a fost mereu în lumina reflectoarelor, judecată, comparată, etichetată, i s-au urmarit pașii și dacă nu era conform așteptărilor, era pusă la zid. Am reunit oameni care au ieșit din acel tipar, care reprezintă aceste valori, dar și multe altele pentru a ajuta alte femei aflate în dificultate, într-un  moment dificil al vieții lor.

Am folosit lumina în scopul de a ajuta femeia, de a-i lumina calea, de a o ajuta să se valorifice.

Astăzi suntem aici pentru tine! Să îți spunem că reprezinți toate acele valori din film, dar și multe altele! Că ești minunată și că poți face minuni! Că poți iubi și poți fi iubită!

Astăzi suntem aici si pentru acele femei, care nu au auzit vreodată “Te iubesc!” sau “Ești frumoasă!”, care se luptă zi de zi într-o lume diferită de a ta și care are nevoie să se simtă protejată și ajutată. 

Astăzi suntem aici pentru a ajuta femei prin intermediul unor oameni minunați care își pun la dispoziție timpul, energia, viața în slujba binelui! 

Cine sunt beneficiarii și cum poți ajuta?

Campania are ca scop punerea în lumină a tuturor ONG-urilor și inițiativelor care au ca scop sprijinirea femeilor aflat în dificultate. 

În căutarea noastră, am descoperit că ajutorul înseamnă pentru fiecare altceva. L-am găsit pe părintele Dan Damaschin a cărui asociație Glasul vieții ajută zilnic femeile, oferă adăpost și îmbrăcăminte femeilor și mamelor singure, abandonate. Acum construiește o clădire de garsoniere care să vină în ajutorul mamelor singure, Casa vieții “Sfânta Elena”, dar zi de zi se luptă pentru a da naștere copiilor, pentru a-i susține la scoală, pentru a-i duce în vacanțe și pentru a le face viața mai ușoară. Găsești informații utile pe site-ul lor: https://glasulvietii.ro/

Alege să susții asociația aici: BANCA TRANSILVANIA,
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
COD SWIFT: BTRLRO 22
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com
MoneyGram, Western Union, RIA: Damaschin Ana
Coletele pot fi trimise pe adresa:
Biserica Maternitatii Cuza-Voda Iasi, Str. Cuza-Voda, Nr. 34

Apoi am aflat că uneori nu contează doar ajutorul material ci și cel emoțional. De aceea, printre colaboratorii noștri se numără și asociația “În dialog”, formată din două femei psiho-terapeut, care pot oferi acel sprijn emoțional de care multe femei au nevoie. Pentru că nu doar lipsurile materiale stau în calea viselor și speranțelor unei femei. De multe ori sunt partenerii sau soții lor. Și câteodată aceste femei primesc sprijinul material de care au nevoie, sunt ajutate să plece din acel mediu, li se oferă un acoperiș, o masă, cele necesare, dar fără sprijinul emoțional pe care un terapeut îl poate oferi, multe dintre ele se întorc în mediul din care au plecat și din păcate, o parte din ele sfârșesc tragic.

Alege să susții binele femeii aici: RO70BRDE240SV84075252400

Un alt proiect pe care îl susținem, sunt fetele de la “Absorbante pentru toate”, care la propriu și-au suflecat mânecile și s-au apucat să facă ceva. Fetele astea faine își donează timpul și energia pentru a ajuta alte femei. Pentru ca ele să se simtă normal și în acele zile când, cu toate știm că nu ne e foarte bine. Iar fetele au început cu începutul, din gura în gura și cum mai strângeau cateva donații, dădeau fuga până la centre și pe stradă să împartă absorbante. Ele nu au o asociație, dar au o pagină de facebook: https://www.facebook.com/absorbante/

Ajutorul pe care îl putem oferi sta în produse de igiena pentru femei, iar din banii strânși în urma donațiilor vom cumpăra toate cele necesare.

Ideea filmulețului a venit într-o ședință de “brain storming” la Jassyro, când împingând idei de la unu la altul, Silviu a aruncat această manușă, a unui film în care personajul principal e femeia, pe o scenă, enumerând valori și fiind înconjurată de mulți oameni ce îndreaptă spre ea luminițe. Și s-a creat un fel de tăvălug în care pur și simplu oamenii s-au oferit voluntari: Mălina Lazar, actriță la Teatru Național “Vasile Alecsandri”, Ionuț Vlad Berzunțanu pe video, Iulian Corbu și Alexandra Iftime pe partea de fotografie. Iar dintr-odată totul s-a materializat, sub ochii noștri. 

Știm că luna Martie e “luna femeilor”, dar acest proiect, #maimultdecâtvorbe, nu vrea să se oprească aici. Vrem să fim permanent acolo, să fim nucleul asociațiilor caritabile din Iași care au ca scop ajutorarea femeilor aflate în dificultate. Vrem ca femeia să nu fie apreciată doar de 8 Martie, ci tot timpul. Așa că, dacă vrei să susții un proiect, just do it! 

Ne vom folosi de faptul că suntem Jassyro, că suntem înconjurați de oameni care au un glas și care lasă o amprentă clară pe harta Iașiului. Fără ei nu am putea face asta. Suntem încă mici, dar avem încredere în oamenii din jurul nostru, prietenii și clienții Jassyro. Împreună putem face lucruri mari, putem face mai mult decât vorbe.

Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat pe drum și au ajutat la realizarea acestui film, dar și celor care au dat sfoară’n țară!

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Categorii:

the original source only ragazze sesso online