citadelofporn.com
https://bestporn4you.com kasey warner small tits bouncing.
www.sexshmex.com angels of cock will take you to heaven.
plami-jassyro

Astazi e ziua lui Alexandru al nostru, sau colegu’ de la Marketing sau Plami sau …nu va mai zic, sa ramana in famelie.

Zic familie, pentru ca nu stiu cum a reusit, dar si el s-a lichit de noi ca untul de pita calda. Primul proiect facut impreuna a fost calendarul advent de Craciun din 2018 si pentru ca nu ne stia el foarte bine, a stat o luna intreaga pe un scaun in shop si a lucrat la afise. De dupa bar se tot auzea: “asa?” “ce ati spune daca adaugam fraza asta?” sau “eu cred ca vi se potriveste!”. Nu va imaginati cine stie ce, el doar ne facea afisele pentru luna Decembrie. Rezultatul: love at first creation.

Am crescut mult de atunci si intre timp a invatat sa faca cafea, sa ne citeasca mai bine, sa poate vorbi limba noastra. In weekend il gasiti la shop, dar il gasiti si in spatele campaniilor si afiselor de la Jassyro.

Acesta este singurul articol ce nu este corectat si postat pe site de catre el (de data asta primim ajutor de la creata noastra faina Mihaela), dar am zis ca merita o surpriza si el, nu de alta dar poate nu s-a prins ca este si el #HumansOfJassyro.

Pe tortul de ziua lui am scris “Happy 45” pentru ca iti da uneori impresia ca e un suflet batran intr-un corp tanar, te uimeste cu maturitatea lui si cu playlist-urile din perioade mult inainte de nasterea lui. Dar te uimeste si umanitatea lui si la cate e dispus sa renunte pentru a te ajuta, cat de multa dragoste poate oferi siii ce experienta are la cei 22 de ani.

Alexandru, Plami, Plamadus, noi suntem recunoscatori ca ai aparut in shop, nu de alta, dar pe cine am lasa noi acolo, cand tre’ sa fugim la cate vreo petrecere sau eveniment. Suntem recunoscatori ca rezisti dupa o saptamana de “NU” de la Dana si ca impreuna scoateti campanii faine, cu aprobarea sefului, aka domnu’ Coman. Si mai suntem recunoscatori ca esti tu, asa cum esti!

De ce Jassyro?

Plecam in concediu. Alex si Luana raman la shop. La intoarcere Alex zice : vreau sa lucrez mai des la voi, mi-a placut sa simt spiritul Jassyro!

Pregatiti de taraboi!

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Categorii:

the original source only ragazze sesso online