Iulian Corbu human of Jassyro

Iulian Corbu

Povestea cu Iulian a început acum 5 ani, după un articol scris de Adrian Monoranu pe blog-ul lui.

A venit împreună cu niște prieteni să vadă despre ce e vorba în propoziție și a rămas. De la prima lui vizită și până în ziua de azi, avem atât de multe amintiri faine împreună și cuvântul ce îmi vine acum în minte legat de el este: recunoștință. Recunoșință că ne-a văzut așa cum suntem noi și ne-a plăcut, ba chiar ne-a mai și fotografiat de atâtea ori, și-a adus prietenii lui la noi, mai ales pe cei “înaripați”.

Corbu e genul ăla de om care mereu scoate “cadrul” cel mai fain din tine și se implică în proiectele noastre cu tot ce are mai bun, de la idei ori viziune artistică, până la cărat chestii prin locații sau lumini din studio. Ah și cea mai tare chestie.. Corbu are chiar o bucată de perete a lui în shop… nu de alta, da’ când făceam renovare și dădeam cu var, a fost acolo să ne ajute!

Apreciem la el faptul că pune foarte multă pasiune în ceea ce face și iubește cel mai mult – fotografia! Îmi amintesc și acum de vara trecută când am aniversat 5 ani de Jassyro și i-am zis că “măcar la party să vii fără aparat!”. Guess what… nu-i putem lua aparatul din mână nici cu forța. Mno acu’ dacă tot l-am lăudat atât, ia de aruncați un ochi pe pagina lui să vedeți ce poze faine face -> https://corbuiulian.ro/

Iulian este fotograful nostru, la el mă gândesc ori de cate ori am un proiect și știu că pozele sigur vor povesti gândurile și intențiile mele.

Zilele astea lucrăm la două proiecte speciale și cu ajutorul lui, totul are o altă culoare.

Later update: de când am scris articolul și până acum am realizat deja un proiect foarte fain pe care îl vom lansa pe 6 martie pentru 8 martie. Stay tuned! #maimultdecâtvorbe

De ce Jassyro?

“În primul rand pentru că este vorba despre oameni, despre energia ce se crează în cadrul shop-ului și pe treptele acestuia. Este vorba despre starea de bine cu care te încarci atunci când te oprești din toata agitația cotidiană. Pentru că aici am venit pentru prima dată cu câțiva prieteni (bineînțeles că la final de program), unde am gasit un alt prieten (Domnul si Stimabilul) ce după o zi întreagă de povestit despre cafea, a mai avut energia de a mai povesti încă o dată și pe urmă, Dana și toată comunitatea pe care au creat-o aici. Pentru întreg curajul de care au dispus și dispun pentru pasiunea lor. Jassyro  inspiră și te motivează să fii mai bun ca persoana dar și să fii mai bun în ceea ce faci.”

Iulian Corbu
Iulian Corbu human of Jassyro
Iulian Corbu human of Jassyro
jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *