Despre noi

Noi suntem Dana și Silviu, două persoane care s-ar pierde ușor în mulțime, dar care și-au dorit să facă ceva bun pentru oameni: sa pună dimineața zâmbetul pe fețele adormite, posomorâte sau brăzdate de gânduri și griji! Împreuna formăm Jassyro.
Suntem siguri ca nu am fi putut face asta de unii singuri și de aceea ne-am luat ca aliat cafeaua. Cafeaua fiind un produs versatil, plin de istorie, ce a fost gustată de la simpli oameni până la capete încoronate și care a fascinat de-a lungul timpului întreg mapamondul, ne oferă posibilități nenumărate de a ne îndeplini misiunea.

Stories

silviu

Sunt Silviu și sunt venetic pe plaiurile Ieșene, am venit doar ca să pot profita de cea mai veche Universitate din țară, însă m-am îndrăgostit de acest oraș și am rămas aici.

Am fost de mai multe ori plecat în diverse colțuri ale țării, însă Iașul m-a rechemat ca un magnet, iar eu am revenit mereu. Aici am întâlnit-o pe Dana și după mai mulți ani voluptuoși de muncă asiduă într-o multinațională am descoperit pasiunea față de cafea.

În fapt, am redescoperit, căci eram îndrăgostit de ea încă din vremea copilăriei, când singura cafea acceptată era “laptele cu cacao”. “Confesiunile unui cafegiu” m-au determinat să fac mai mult și a transformat cafeaua dintr-o licoare necesară pentru a mă deștepta într-o pasiune.

dana

Sunt Dana și, de asemenea, am fost adoptată de Iași. De-a lungul timpului am încercat să îmi găsesc un loc al meu și tot timpul Iașul m-a așteptat. Am fost plecată în mai multe țări ale Europei și aici mi-am descoperit adevărata pasiune: să pun zâmbete pe obrajii oamenilor împovărați de grija zilei de maine.

Cafeaua de calitate, preparată corect, este unealta care mă ajută să îmi îndeplinesc acest vis. Am început sa prepar cafea acolo unde prepararea ei a ajuns la rang de arta, lângă Milano, în Italia. Am încercat să mulțumesc apoi gustul pretențios al supușilor Reginei Angliei.

La revenirea în București am încercat să ma specializez ca să pot face o cafea ca la carte, așa că am urmat cursurile organizate de Mihai Panfil, unde l-am întâlnit și pe Ernest Valentin, la care mai apelăm pentru sfaturi, apoi m-am antrenat pentru competiția de World Barista Championship împreună cu Silvia Graham și Stefan Laurențiu, iar pentru a fi în pas cu ultimele noutăți am devenit membru SCAE.

skiny

Sunt Cosmin și de mic mi-a plăcut arta, de la mâzgâlitul certificatului de căsătorie al părinților, la muzică și dans. Pe lângă plăcerile artei m-am mai bucurat și de cele ale călătoriilor. Am călătorit prin câteva țări, nu multe, înca din liceu.

În 2007 am ajuns în Grecia cu orchestra școlii și am fost impresionat de senzația pe care ți-o dau descoperirea de locuri și persoane noi și de o cultură diferită. În 2008 dansul domina viața mea, ajungând ca în 2010, împreună cu Quasar, să particip la Battle of the year, tot în Grecia. O experiență unică pe care orice bboy și-ar fi dorit să o trăiasca. O altă pasiune o reprezintă muzica electronică. Tot ascultând și tot experimentând, m-am gandit că tare frumos ar fi să stau în fața unei mașinării cu multe butoane și cu cd playere. La 20 de ani, în 2011, mai exact de ziua mea ( nu se putea mai bine de atât ) în urma câștigării unui concurs pe Facebook, mi se dă oportunitatea de a mixa la o petrecere. A fost o seară memorabilă și marcantă pentru mine, întrucât nu am renunțat la această pasiune nici astăzi.

Probabil vă întrebați ce treabă au toate astea cu ceea ce fac acum. Păi să vă explic, fiindcă toate hobby-urile mele (călătoria, dansul, muzica) au ceva în comun și anume, faptul că înainte de antrenamente sau după o seară de petrecut și de mixat, aveam și am nevoie de acel medicament care nu se găsește în farmacii, de cafea. 2016 a început destul de trist și s-a terminat neașteptat de bine, deoarece am intrat în ceea ce eu numesc cea de-a doua familie: familia Jassyro. Unii ar zice că e un job, dar dacă îți place ceea ce faci, nu ai să lucrezi o zi în viața ta. Oameni frumoși, cafea și pasiune. Mă uit în trecut și văd atât experiențe unice și  peripeții, cât și coborâșuri și impas, însă toate m-au ajutat să evoluez și m-au adus în punctul în care mă aflu acum, iar orizontul pare mai luminos ca oricând.

 

Citat Despre Noi

 

Cafeaua e bună, dar devine specială când o bei lângă un om drag! Și noi o bem lângă mulți oameni dragi!

Best Coffee Shop In Iasi