Cupping la Radio Hit - Jassyro, Teos, Hangariada, Andreea Marc

Într-o seara primesc un mesaj de la Teo, dacă vreau să vin la o emisiune radio, în ultima zi din ianuarie – ce va avea loc nu la radio… ci la noul studio Teo’s Cafe Concept – Home & Office împreună cu Radio Hit și Andreea Marc – că vom vorbi despre Hangariada, despre cum e să ai și să construiești sănătos un business mare (inclusiv franciză) și cum e să ai un locșor mic, un business de familie cozy și, bineînțeles, despre cafea.

Nu vrei să știi cum mi-au sclipit ochii de bucurie, pentru că de mult timp îmi doresc să mă întâlnesc cu omuleții din domeniu, să povestim și să creăm ceea ce se numește o Comunitate. Cei apropiați mie știu ce părere am eu despre comunități, că de fapt, deși locuim în orașe mari, ne dorim în continuare un „sat” care să susțină bula noastră.

Cam asta fac comunitățile, adună oameni de același fel și le dă un sentiment de apartenență și siguranță, iar în același timp, simt că se pot baza la nevoie pe cineva.

Vineri la ora 07:00 dimineața eram la Teo’s Cafe Concept- Home & Office, unde era deja instalat Radio Hit, cu o mână de oameni care ajutau la realizarea emisiunii. Vă zic, arăta mai ceva ca un platou de filmare. Andrei Ivașc era deja în direct și le făcea introducerea ascultătorilor despre locația transmisiunii,  Andreea și Teo stăteau într-un colț, veseli și puși pe soții, sau cel puțin așa i-am văzut eu.

Nu știu când au trecut 3 ore, pentru că am povestit încontinuu, atât la radio, cât și separat, în pauzele în care nu ne-ați auzit glăscioarele la radio, despre cât în lună și în stele. Andreea ne-a povestit despre festivalul Hangariada, care se ține de 8 ani deja și care anul acesta se va desfășura în perioada 22-24 mai.

Teo, a povestit despre cum e să ai o afacere mare, ce ai nevoie pentru a o ține sub control, despre cafea, comunitate și despre cât de fain e domeniul nostru.

A fost și Andrei Popa acolo, you know him by the name of The Phope, care a povestit cum a fost să meargă în turneu cu Smiley și să îl imortalizeze în momente cheie. Au ieșit niște poze pe cinste!

A mai fost și domnul Sorin Enghel, comandant la Aeroclubul „Alexandru Matei” din Iași , care a povestit despre meseria de pilot, dar și despre Hangariada, el fiind un susținător al acestui proiect încă din prima zi.

Apoi am fost și eu, Comănica. Prima întrebare a fost de ce ai venit la concurență?, lucru care m-a făcut să râd. De ce? Well, am senzația că acest subiect este supradiscutat și în același timp e o pierdere de vreme. Oamenii vor merge mereu acolo unde le este mai bine, unde le este mai comod sau pur și simplu acolo unde primesc ceea ce au ei nevoie. Mai ții minte ce povesteam mai sus despre comunități, nu? Apoi concurența nu se pupă cu termenul de comunitate. Așadar există clienți pentru orice fel de afacere. Chiar dacă nu ne place să auzim asta, avem clienții pe care îi merităm. Mereu am preferat să mă uit în curtea mea și să găsesc o cale de a deveni mai bună, să mă pun și mai bine în pielea clientului, dar în același timp, să îmi plătesc facturile și să pot avea grijă de familia mea.

Am în minte o vorbă încă de când eram mică:  “să vezi bârna din fața ochilor tăi, pentru a vedea spicul din fața celui de lângă tine!”.

Apoi am povestit despre ce ai nevoie pentru a deschide un coffee shop, despre cum îmi împart energia și resursele în relația cu angajații și cu clienții, which, you already know, it’s a kind of magic. Apropo, ai reușit să descoperi #thehumansofJassyro? Dacă nu, după ce termini de citit acest articol, te invităm să intri în categoria de mai sus să vezi ce povești faine și ce oameni frumoși vin pe la Jassyro.

În ultima parte a emisiunii am făcut un cupping live (poate primul cupping live la radio) și l-am învățat pe Andrei cum se degustă cafeaua. Am avut tot ce trebuie pentru a ne desfășura (mulțumim Teo’s) și am început să povestim cafeaua și să o descoperim prin miros, gust, post-gust… a fost tare fain. Dacă ne-ați auzit sorbind la radio, să știți că doar degustam cafea.

Despre cafenea ca afacere de si pentru familie si prieteni. Live cu Daniela Coman de la Jassyro. IA'SI ASCULTA!

Publicată de RadioHit Iasi pe Joi, 30 ianuarie 2020

Ceea ce nu știu sigur dacă s-a văzut dincolo de voci, este că ne-am distrat pe cinste, am strâns și mai bine legăturile formate deja și m-am energizat cât pentru o săptămâna. Aaa, și l-am cunoscut pe Andrei Ivașc, care e un om foarte fain și care ne-a ajutat să creăm această atmosferă veselă.

Îmi doresc la cât mai multe reîntâlniri de genul acesta și, sper, cu cât mai mulți oameni frumoși!

Mulțumesc dragilor pentru invitație, pentru distracție, pentru cafea și pentru o dimineața magică.

Găsiți AICI si câteva poze de atunci, nu de alta, dar chiar să vedeți și voi cât de fain o fost.

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *