Avem awesome website


Avem awesome website

IMG_20141101_084911Yep, avem site misto!

Stiu stiu, vine cam tarziu acest articol, dar as you all know, we were quite busy doing coffee.

Acest site a venit la cateva luni de la deschidere, timp in care grupul nostru de coffee friends a crescut foarte mult, am sarbatorit impreuna multe evenimente, ne-am bucurat, ne-am intristat, am ras si nu in ultimul rand am baut multa cafea buna. Am ajuns pe primul loc in Tripadvisor (Iasi), am aparut in multe publicatii (Coffee break, Wizzair, Zile si nopti, Iasi4u) si toate acestea nu s-ar fi putut intampla, fara voi, coffee friends.

Multumim tare mult pentru devotamentul aratat noua si cafelei de specialitate!

In fiecare zi ni se demonstreaza ca ne indeplinim scopul si asta este cea mai mare bucurie.

Acum sa iti povestesc cate ceva despre site si despre creatorul acestuia.

10256599_878216745584950_7549776673536667790_oEl este Andrei si cum imi place mie (Dana) sa il alint “my genious website creator”. Andrei face parte din echipa PixelGrade, o companie ce creeaza template-uri de WordPress si care isi face veacul, almost daily, intr-un birou pe care eu mi l-as dori ca locuinta. Echipa are numa’ oameni faini, coffee lovers of course si foarte creativi. Stay close, vom mai avea multe surprize de la ei.

Ideea site-ului a venit in una din discutiile noastre si cum el este creatorul temei, pentru noi a facut cateva modificari, astfel incat fiecare vizitator sa poata simti din energia noastra. S-a muncit mult la acest site, mai ales Andrei, care seara de seara se prezenta in coffee shop pentru a mai discuta modificarile si in acelasi timp, pentru a ne trage de ureche (busy fiind, eram cam lenesi).

Rezultatul? Genial, spun eu, dar s-ar putea sa fiu subiectiva. In schimb feed-back-ul primit de catre sutele de vizitatori ne-a confirmat ca este un proiect reusit.

Multumim Andrei!

Multumim PixelGrade!

Multumim tie, draga coffee friend, pentru ca ne treci pragul, pentru ca ai incredere in noi, pentru ca ne asculti povestile si pentru ca revii!

 

Daniela

2Comments

Add yours
  1. Stephanie

    Thank you so much for the amazing coffee and the amazing team, the amazing space, feeling and time spent with you, guys.. Good luck and Keep walking <3

+ Leave a Comment