citadelofporn.com
https://bestporn4you.com kasey warner small tits bouncing.
www.sexshmex.com angels of cock will take you to heaven.

Bilanțul Ordinului Linguriței – Cafea pentru Medici

WhatsApp-Image-2020-04-07-at-19.14.10-2

Dragă cavaler, dragă domniță al Ordinului Linguriței,

În postarea asta este despre tine, tu cel care ai făcut posibil acest bilanț intermediar, tu cel care ai cumpărat zeci de cafele pentru medici dintr-un foc, tu care te-ai gândit zilnic la cei din prima linie și ai cumpărat câte una în fiecare zi, tu care ai crezut în noi și ne-ai lăudat și prietenilor tăi, tu care ai facilitat strângerea de fonduri în acest sens. Ție îți zic mulțumesc.

Îți mulțumesc că tu m-ai implicat și pe mine, m-ai făcut un pinion în acest angrenaj al lui MULȚUMESC. Azi îți mulțumesc pentru fiecare gând bun, pentru fiecare cafea cumpărata la Jassyro și nu numai. În acest angrenaj am fost mai multe rotite, au fost alături de noi: 7am Coffee to Go, Bindu, Bistro La noi, Cafetish, Grinch – Coffee & More, PRĂJITORIA, Teo’s Café, The Beginning. Colegiul Sfântul Nicolae, le mulțumesc și lor, le mulțumesc pentru entuziasmul lor și pentru devotament, pentru implicare. Chapeau bas mon pot, pentru că te-ai implicat.

Bilanțul intermediar se prezintă după cum urmează:

  • la Jassyro, până în 06.04.2020, pe site, s-au achiziționat 1058 cafele
  • direct din shop sau pe alte cai (transfer bancar, Revolut, etc.) 112 cafele
  • am livrat un număr de 504 cafele

Rămân de trimis prin intermediul celor de la Colegiul Sf. Nicolae un număr de 666 de cafele. Acest bilanț este unul provizoriu, este provizoriu pentru că deși evenimentul lansat de JCI s-a încheiat, noi vom duce toate aceste cafele către spitale prin intermediul voluntarilor, până când vom fi pe zero.

Dacă dorești să cumperi în continuare cafele, o poți face, ele vor ajunge acolo unde vrem să creăm un moment de “pause de café” drăguț și unde vrem să transmitem un sincer mulțumesc. În funcție de evoluția lucrurilor vom face inactiv acest produs pe site-ul Jassyro, însă având în vedere că starea de urgență s-a prelungit, cred că mai avem acest proiect măcar două-trei săptămâni.

MULȚUMESC!

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Categorii:

the original source only ragazze sesso online