citadelofporn.com
https://bestporn4you.com kasey warner small tits bouncing.
www.sexshmex.com angels of cock will take you to heaven.
WhatsApp Image 2020-04-16 at 07.16.03

Ziua de ieri se împarte în trei mari capitole, însă acestea au făcut-o să fie cu adevărat minunată.

Capitolul 1: barista de dimineață | am început ziua cu 110 cafele pentru medici, asta după ce cu o zi înainte făcusem deja 100. Poate pare un lucru normal să pregătim cafea și că în fiecare zi am făcut cafea pentru medici, însă aceste ținte de 100 de cafele parca te fac să te simți și mai exaltat. Să fiu ca un copil care își freacă mâinile de parca face o ghidușie, o surpriză. Legat de asta, să știți că nu mai avem foarte multe, doar vreo 130 de cafele mai avem de împărțit!

Capitolul 2: se refera la acest nou task al meu, cel de Moustache Delivery Boy.

Nu știam că meseria de livrator iți poate aduce atâtea satisfacții. Spre exemplu, ieri aproape toate comenzile livrate au fost cadouri. Nu mi-am dat seama de asta de la început, ci doar mă gândeam că se livrează la altă adresa. Îmi pusesem eu ceva întrebări legate de faptul că în cea de-a doua adresa lipseau unele mențiuni, dar mă gândeam eu că ce, nu poate sta omul la etajul opt și să fie un singur apartament, sau mențiuni precum scrie jos la lista de întreținere. Mă gândeam eu că deh, a fost mai leneș și nu a mai scris toata adresa, e ok.

Ajuns la fața locului, iți dai seama că filmul e un pic diferit, din motive de GDPR nu e numele pe lista de întreținere sau sunt o grămadă de nume dar nu ăla pe care îl cauți (apartament închiriat). În scara blocului, iți dai seama că nu poți găsi “adrisantul” doar după “scara B”. Mai dai un telefon, iți dai seama că e cadou, încă unul doua detalii și bam, ajunge coletul la adrisant. Deschide omul ușa și când mă vede deja e întrebător – da’ tu ce cauți aici? Asta în cazul în care mă recunoaște. Dacă nu mă recunoaște, atunci îi spun cine sunt (am cizelat eu un text anume) și că are un colețel de la x-ulescu, cu ceva cafea de la noi. Ăsta e momentul în care îl văd cum i se luminează toata fața. Unii rămân încurcați și nu știu ce să facă! Alții sunt cu adevărat exaltați. Oricum, imaginea de surprins e priceless.

Capitolul 3: ajuns acasă, fetele m-au întâmpinat foarte frumos și mi-au povestit cum s-au certat ele două de la telefon 🙂 Nu e chiar așa grav, e vorba de cum Sara a încercat pe orice cale să atragă atenția Danei în timp ce Dana se delecta cu o sesiune de #homebrewing – ibrik la care mulți au participat cu interes. Dana a fost încântată să împărtășească cu voi o experiență ibric de acasă. Pentru că experiența a fost benefică de ambele parți, Dana m-a umplut de povestioare despre cât de fain a fost mini-evenimentul online.

#totulvafibine

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Categorii:

the original source only ragazze sesso online