Amalia Jassyro

Amalia este ca nimeni alta. Un spirit liber, pasionant și sensibil.

Țin minte și acum că unul din primele lucruri spuse a fost: ”Mie îmi plăcea cafeaua robusta!”

Yes, she loves drama and she admits it! Un om atât de complex, dar loial, direct, deschis și asumat.

Domnu’ Coman ne-a transmis într-o zi că prietenia cu ea este una specială. Ea este unul din oamenii ăia căruia îi poți spune: “Not today! Today is not a good day!” și ea înțelege, își ia cafeaua și se așază pe scări contemplând orașul, oamenii, animalele. Sau scoate un ulei special care nu știu cum iți schimbă toată starea!

Fie vorba între noi, eu cred că e de la ea, nu de la uleiuri.

She loves animals! De aceea este și vegetariană! Mereu implicată în vreun proiect să ajute oamenii și animalele. Mai ții minte cel de la 8 Martie de anul trecut? That was her! Să o fi văzând cărând câte 10 genți pe Bulevardul Stefan cel Mare. Se implică în absolut orice poate avea un impact bun pe pământ.

She loves a single shot of espresso and maybe sometimes with a hit of milk (și are ea câteva ceșcuțe de alea fancy pe care le preferă). Vine la orice ediție de cupping si a fost una din primele persoane care ne-a transmis că în călătoriile ei, atunci când vrea să își aleagă o pungă de cafea, o ajută foarte mult cunoștințele acumulate. Normal, ne aduce și nouă să degustăm împreună! ?

De ce Jassyro?

Pentru că de trei ani de când am intrat prima oară în shop și am dărâmat toate bețele de amestecat … 🙂 … găsesc mereu cafea cu gust și miros de prieteni, pentru că nu e doar despre cafea și comunitate, e despre mai mult, despre conexiune autentică între oameni. Și uite-așa m-am conectat cu voi și nu mă mai deconectez. Și pentru că aici am fost prima dată la cupping și am învățat ce înseamnă cu adevarat cafeaua de specialitate, cu alte cuvinte, aici am invatat ce beau. Si pentru ca aveti niste dulciuri delicioase si inedite. Si pentru ca impreuna am facut nuste proiecte tare faine, si sper sa mai facem.

?
jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *