2 ani

Pe langa pasiunea pentru cafea, motivul pentru care am ales acest domeniu ar fi faptul ca imi place sa ma inconjor de oameni frumosi, ador sa ii vad zambind si daca eu sunt cauza acelui zambet, well it means I’ve accomplished my wish . Pe 1 august am facut doi anisori de Jassyro, iar pe 12 august am si sarbatorit, you know we love to party. De cateva luni am aflat de filmul documentar “The coffee man”,  cu Sasa Sestic si de aici ne-a venit ideea temei pentru aniversarea de 2 ani. Cumparat repede licenta si ne-am pus pe cautat locatii faine, iar cei de la Bellaria au fost super incantati de idee, nu mai zic de profesionalismul de care au dat dovada la organizarea evenimentului. Isn’t amazing this place?

Dupa locatie, au aparut ideile; asadar am avut di tati: vin (Casa de Vinuri Cotnari), popcorn, suc presat la rece (Maurer) si Nitro coffee (Wheelys Cafe Romania), fotograf (Iulian Corbu), ilustratii (Mihaela Olaru) si filmulet scurt cu primii doi ani Jassyro (Zavate Maria).

Seara a inceput cu degustarea unui vin alb de la Casa de Vinuri Cotnari, care se pare ca a mers foarte bine cu popcornul.

Iar pentru cei care nu au putut consuma vin (moi de exemplu), ne-am rasfatat cu sucurile presate la rece Maurer.

Zavatos a adunat amintirile din acesti doi ani intr-un filmulet and of course you were all there, in curand si pe pagina de Facebook.

And we all missed Duc!

Desi puteai anticipa finalul ( the man did won the championship in 2015), filmul ne-a tinut  cu sufletul la gura pana in ultimul moment, transmitandu-ne  emotii, stare de optimism, ne-a facut sa zambim si sa varsam o lacrima (de emotie).

Bucuria mare fu’ a doua zi cand impreuna cu cei prezenti la eveniment am discutat tot despre film si despre impactul ce l-a avut acesta asupra lor. “Wow!” “So this where coffee comes from!” “Deci competitiile sunt pe bune!” si tot asa.

Seara s-a incheiat cu o a doua degustare de vin, tot de la Casa de Vinuri Cotnari, prezentat de Ionut Vranescu.

Mai multe poze de la eveniment vei gasi pe pagina noastra de Facebook, iar daca esti interesat sa vezi filmul “The coffee man”, let us know!

Multam fain : Mihaela Olaru (ilustratii), Zavate Maria (filmulet), Iulian Corbu (poze si video), Bellaria (locatie), Marius Soranescu( entuziasm, sustinere, locatie), Tudor Foca (Casa de Vinuri Cotnari), Ionut Vranescu (prezentarea vinurilor) Maurer (sucurile presate la rece), Wheelys Cafe Romania ( Nitro Coffee).

Multam tie! You know we could have not done it without you!

jassyro face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *