Despre noi

Noi suntem Dana și Silviu, doua persoane care s-ar pierde ușor în mulțime dar care ne-am dorit sa facem ceva bun pentru oameni: sa punem dimineața zâmbetul pe fetele adormite, posomorât sau brăzdate de de gânduri și griji! Împreuna formam Jassyro.
Suntem siguri ca nu am fi putut face asta de unii singuri și de aceea ne-am luat ca aliat cafeaua. Cafeaua fiind un produs versatil, plin de istorie ce a fost gustata de la simpli oameni pana la capete încoronate și care a fascinat de-a lungul timpului întreg mapamondul, ne oferă posibilități nebănuite.

Stories

Sunt Silviu și sunt venetic pe plaiurile Ieșene, am venit doar sa pot profita de cea mai veche Universitate din țară, însă m-am îndrăgostit e acest oraș și am rămas aici.

Am fost de mai multe ori plecat în diverse colțuri ale tarii însă Iașul m-a rechemat ca un magnet, iar eu am revenit mereu. Aici am întâlnit-o pe Dana și după mai multi ani voluptuoși de munca asidua într-o multinațională am descoperit pasiunea fata de cafea.

In fapt am redescoperit, căci eram îndrăgostit de ea încă din vremea copilăriei când singura cafea acceptata era „laptele cu cacao” . „Confesiunile unui cafegiu” m-au determinat sa fac mai mult și a transformat cafeaua dintr-o licoare necesara pentru a ma deștepta, într-o pasiune.

dana

Sunt Dana și deasemenea am fost adoptata de Iași. De-a lungul timpului am încercat sa îmi găsesc un loc al meu și tot timpul, Iasul m-a așteptat. Am fost plecata în mai multe tari ale Europei și aici mi-am descoperit adevărata pasiune. Sa pun zâmbete pe obrajii oamenilor împovărați de grija zilei de maine.

Cafeaua de calitate preparata corect este unealta care ma ajuta sa îmi îndeplinesc acest vis. Am început sa prepar cafea acolo unde prepararea ei a ajuns la rang de arta, lângă Milano în Italia. Am încercat sa mulțumesc apoi gustul pretențios al supușilor Reginei Angliei.

La revenirea în București am încercat sa ma specializez ca sa pot face o cafea a la carte, asa ca am urmat cursurile organizate de Mihai Panfil, unde l-am întâlnit și pe Ernest Valentin la care mai apelam pentru sfaturi, apoi m-am antrenat pentru competiția de World Barista Championship împreună cu Silvia Graham și Stefan Laurentiu iar pentru a fi pas cu ultimele noutăți am devenit membru SCAE.

Despre Jassyro

To me, the smell of fresh-made coffee is one of the greatest inventions.

Hugh Jackman

 

Best Coffee Shop In Iasi